Cluj: Cadouri de Paşte, împărţite bătrânilor dintr-un azil de către primarul Emil Boc

Primarul Emil Boc a împărţit, joi, cadouri de Paşte bătrânilor internaţi în Centrul Îngrijire şi Asistenţă Cluj-Napoca, fiind vorba despre fructe, dulciuri şi produse de igienă personală, edilul îndemându-i pe clujeni să facă bine de câte ori au ocazia.

143 afișări
Imaginea articolului Cluj: Cadouri de Paşte, împărţite bătrânilor dintr-un azil de către primarul Emil Boc

Cluj: Cadouri de Paşte, împărţite bătrânilor dintr-un azil de către primarul Emil Boc (Imagine: Vasile Magradean/Mediafax Foto)

Emil Boc a fost prezent, joi, la Centrul Îngrijire şi Asistenţă Cluj-Napoca, unde a împărţit cadouri de Paşte celor 105 persoane vârstnice internate, dar şi celor 77 de angajaţi ai centrului.

Primarul a intrat în saloanele centrului şi a stat de vorbă cu bătrânii, urându-le "Sărbători fericite" şi dăruindu-le câte o pungă cu biscuiţi săraţi, ciocolată, compot de ananas, bomboane în formă de ouă de Paşte, prăjitură, portocale, suc natural, napolitane, săpun şi şerveţele.

"Să ne vedem sănătoşi şi de Crăciun", le-a spus Boc vârstnicilor.

Primarul a declarat că prin gestul de a dărui cadouri de Paşte a încercat să aducă un zâmbet şi o bucurie bătrânilor din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă.

"De peste zece ani, cu ocazia sărbătorilor de Paşte şi de Crăciun, vin aici pentru a aduce o speranţă şi o atenţie minimală pentru bătrânii noştri, ca o formă de respect a comunităţii pentru ei. Îi îndemn pe toţi clujenii să facă bine şi să nu ezite să facă bine ori de câte ori au ocazia", a spus Emil Boc.

Potrivit acestuia, Primăria Cluj-Napoca îşi propune accesarea de fonduri europene pentru construirea unui nou cămin de bătrâni în municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici