Cluj: Tânăr prins de poliţişti când conducea cu 225 de kilometri la oră pe Autostrada Transilvania

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Cluj a fost prins, duminică, de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 225 de kilometri la oră pe Autostrada Transilvania, şoferul fiind amendat şi rămânând fără permis pentru trei luni.

444 afișări
Imaginea articolului Cluj: Tânăr prins de poliţişti când conducea cu 225 de kilometri la oră pe Autostrada Transilvania

Cluj: Tânăr prins de poliţişti când conducea cu 225 de kilometri la oră pe Autostrada Transilvania (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii Biroului Autostrăzi Transilvania au prins, duminică, pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Gilău-Turda, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Cluj, care conducea cu o viteză de 225 de kilometri la oră, conform înregistrării făcute cu aparatul radar.

Şoferul a fost oprit de poliţişti, care l-au amendat, fiindu-i totodată suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii IPJ Cluj au menţionat că în urma unei acţiuni organizate, în cursul dimineţii de duminică, pe Autostrada Transilvania, poliţiştii au dat 20 de amenzi în valoare de 3.075 de lei şi au reţinut trei permise de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici