COD GALBEN de ceaţă. Circulaţie îngreunată în Bucureşti şi 19 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting COD GALBEN de ceaţă pentru Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, din cauza ceţii, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar în unele zone şi sub 50 de metri, pentru Bucureşti şi 19 judeţe din sud, est şi centru.

284 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă. Circulaţie îngreunată în Bucureşti şi 19 judeţe

COD GALBEN de ceaţă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe unele porţiuni de drum şi sub 50 de metri. De asemenea, în mai multe judeţe este ceaţă, care reduce vizibilitatea între 200 şi 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben pentru judeţele Galaţi, Vrancea, Bacău, Neamţ, Dolj şi Mehedinţi, unde este ceaţă şi în unele zone sunt depuneri de chiciură.

Capitala şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Teleorman, Giurgiu, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Alba, Harghita, Mureş şi Cluj sunt sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 11.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici