COD GALBEN de vânt şi ceaţă. Care sunt judeţele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, atenţionare cod galben de ceaţă pentru şase judeţe din ţară. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scăzută.

956 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt şi ceaţă. Care sunt judeţele afectate

COD GALBEN de vânt şi ceaţă. Care sunt judeţele afectate

Cod galben de vânt în patru judeţe din Transilvania

Sunt sub atenţionare cod galben de vânt judeţele Arad, Bihor, Caraş-Severin şi Timiş.

Vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor atinge local 55 – 65 de kilometri pe oră.

De asemenea, sunt posibil ploi cu caracter de aversă.

Atenţionarea este valabilă până la ora 14.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţa, atenţionare cod galben de vânt pentru patru judeţe din zona Transilvaniei.

Sunt sub atenţionare cod galbeN de ceaţă judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi, Constanţa, Tulcea.

Potrivit ANM, ceaţa va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Atenţionarea este valabilă până la ora 8.

Totodată, ANM a emis atenţionare cod galben de vânt pentru judeţele Caraş-Severin şi Timiş, unde viteza va atinge la rafală 55-65 de kilometri pe oră. Atenţionarea este valabilă până la ora 9, fiind posibile şi ploi cu caracter de aversă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici