Tânăr găsit mort pe stradă, în centrul Piteştiului, după ce a fost aruncat dintr-o maşină. Vehiculul, dat în urmărire, găsit de jandarmi | VIDEO

Autoturismul dat în urmărire, duminică, după ce un bărbat a fost aruncat din el, a fost depistat pe o stradă din Piteşti, de un echipaj de jandarmi. O persoană a fost dusă la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6398 afișări
Imaginea articolului Tânăr găsit mort pe stradă, în centrul Piteştiului, după ce a fost aruncat dintr-o maşină. Vehiculul, dat în urmărire, găsit de jandarmi | VIDEO

Tânăr găsit mort pe stradă, după ce a fost aruncat dintr-o maşină. Vehiculul, dat în urmărire

Potrivit Jandarmeriei Române, a fost găsit şoferul autovehiculului din care a fost aruncat un bărbat decedat pe o stradă in Piteşti.

“Conducătorul autoturismului a fost depistat în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră. În interiorul autoturismului se aflau patru persoane, un bărbat (conducatorul auto) şi trei femei”, arată Jandarmeria Română.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că autoturismul a fost găsit în Piteşti, iar o persoană a fost dusă la audieri.

Duminică au fost organizate mai multe filtre în judeţul Argeş, după ce un tânăr a fost dat jos dintr-o maşină, iar acesta a fost găsit mort.

Deocamdată nu s-a făcut încadrarea juridică a faptei şi nu se ştie dacă decesul tânărului a survenit în maşină sau după ce acesta a fost coborât.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii fac cercetări, la ora transmiterii acestei ştiri, în cartierul Teilor din Piteşti, unde un tânăr a fost găsit mort.

”Noi suntem la faţa locului şi am deschis o anchetă în acest caz. Martorii spun că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost dat jos dintr-o maşină, pus pe jos, iar apoi maşina a plecat”, a declarat Zamfir.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici