COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în patru judeţe

Zone din judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi se află, joi seara, sub cod portocaliu de furtună, precipitaţiile atingând valori ce pot depăşi 40 - 50 de litri/ metru pătrat, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

1129 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în patru judeţe

COD PORTOCALIU DE FURTUNĂ în patru judeţe (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Avertizarea este valabilă pentru cea mai mare parte a judeţului Botoşani, sudul şi estul judeţului Suceava, nordul judeţului Neamţ şi jumătatea de nord a judeţului Iaşi, până la ora 18.00.

În aceste zone, se vor semnala cantităţi de apă ce pot atinge şi depăşi 40 - 50 litri/ metru pătrat, intensificări ale vântului care pot lua trecător aspect de vijelie, grindină şi frecvente descărcări electrice.

Tot joi, meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtună pentru 15 judeţe din jumătatea de est a ţării, unde începând de la ora 18.00 şi până vineri, la ora 22.00, vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, vânt puternic şi căderi de grindină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici