COD PORTOCALIU de polei în Bucureşti şi în alte opt judeţe/ Traficul, închis pe A 3, între Şoseaua de Centură şi strada Petricani din Capitală

Meteorologii au emis, vineri seară, cod portocaliu de polei pentru Capitală, valabil de la ora 21:00 şi până sâmbătă, la ora 3:00 dimineaţa.

4147 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de polei în Bucureşti şi în alte opt judeţe/ Traficul, închis pe A 3, între Şoseaua de Centură şi strada Petricani din Capitală

COD PORTOCALIU de polei în Bucureşti şi în ţară/ Care sunt judeţele afectate

Meteorologii au emis, vineri seară, cod portocaliu de polei pentru Capitală, valabil de la ora 21:00 şi până sâmbătă, la ora 3:00 dimineaţa.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de polei pentru Bucureşti, valabil vineri, de la ora 21:00, şi până sâmbătă, la ora 3:00 dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în acest interval vor fi depuneri semnificative de polei. Meterorologii au anunţat, în cursul zilei de vineri, ploi, polei, vânt, ceaţă şi temperaturi de minus 1 - 0 grade în Bucureşti, până duminică dimineaţă.

Începând de vineri seară până sâmbătă dimineaţă, în Capitală va ploua şi vor fi depuneri semnificative de polei, potrivit prognozei speciale, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

De asemenea, meteorologii au emis cod portocaliu de polei şi pentru mai multe judeţe prin ţară precum Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi.

Polei pe A 3, între Şoseaua de Centură şi strada Petricani din Capitală. Traficul, închis

Circulaţia rutieră a fost închisă, vineri seara, pe autostrada A 3, între Şoseaua de Centură şi strada Petricani, din Bucureşti, din cauza poleiului de pe carosabil. Şi pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu sunt probleme din cauza poleiului.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră pe autostrada urbană A3 (tronsonul de 6,5 kilometri care face legătura între Strada Petricani, din municipiul Bucureşti şi şoseaua de centură, judeţul Ilfov) a fost închisă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să conducă cu multă prudenţă şi pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, întrucât pe segmentul Uzunu – Plopşoru (kilometrii 36 – 40), în judeţul Giurgiu, se semnalează porţiuni acoperite cu polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici