COD PORTOCALIU de polei în patru judeţe din ţară. În alte patru este cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi seara, o atenţionare cod portocaliu de polei valabilă în patru judeţe din ţară, în următoarele ore. În alte patru judeţe este cod galben.

291 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU de polei în patru judeţe din ţară. În alte patru este cod galben

COD PORTOCALIU de polei în patru judeţe din ţară; în alte patru este cod galben

Potrivit ANM, este cod portocaliu în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi.

Atenţionarea meteorologică este valabilă până joi noaptea, la ora 23.00.

În judeţele vizate de codul portocaliu se vor semnala depuneri semnificative de polei pe arii relativ extinse.

Totodată, potrivit ANM, în judeţele Braşov, Sibiu, Giurgiu, Teleorman este în vigoare o atenţionare cod galben de polei până joi noaptea, la ora 2.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici