Concurs Google: Cum poţi câştiga 10.000 de dolari

Eşti student la calculatoare? Scrierea codurilor informatice este specialitatea ta? Dacă esti pasionat de tot ce înseamnă programare, află că poţi participa pe 6 mai, la concursul organizat de Google pentru studenţii şi programatorii profesionişti.

652 afișări
Imaginea articolului Concurs Google: Cum poţi câştiga 10.000 de dolari

Concurs Google: Cum poţi câştiga 10.000 de dolari

Google lansează ediţia din acest an a concursului Google Code Jam, o competiţie în care se întrec programatori profesionişti şi studenţi din întreaga lume.

Dacă te simţi în stare să scrii coduri informatice în timp record şi să propui, în timp scurt, rezolvări pentru algoritmii complecşi, atunci nu mai sta pe gânduri.

Anul acesta, startul se dă pe 6 mai şi concursul presupune patru runde online. Cei mai buni 25 de concurenţi care se vor califica în urma acestor probe vor zbura direct in capitala Japoniei, la Tokyo, acolo unde îşi vor disputa premiul de 10.000 dolari, cât şi titlul de campion Code Jam, pe care îl va câştiga însa cel mai bun IT-ist.

Citeşte mai multe despre concursul Google Code Jam pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici