Consilier local, care 4 ani nu a trecut în declaraţia de avere 4 maşini, trimis în judecată

Un consilier local din comuna Pianu, judeţul Alba, acuzat că timp de patru ani nu a trecut în declaraţia de avere faptul că are patru maşini, a fost trimis în judecată pentru fals în declaraţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Consilier local, care 4 ani nu a trecut în declaraţia de avere 4 maşini, trimis în judecată

Consilier local, care 4 ani nu a trecut în declaraţia de avere 4 maşini, trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au trimis în judecată un consilier local din comuna Pianu, pentru fals în declaraţii. În cursul anchetei s-a stabilit că alesul local nu a trecut în declaraţiile de avere depuse timp de patru ani, că are patru maşini. De asemenea, el nu a declarat situaţia reală a unui teren intravilan pe care îl are în proprietate.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Voişan Ovidiu Adam pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii în formă continuată, constând în aceea că, în perioada 2014 - 2018, inculpatul, în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Pianu, judeţul Alba, a depus un număr de 5 declaraţii de avere, înregistrate la Primăria Comunei Pianu, care nu corespund adevărului, în sensul că, în cuprinsul declaraţiilor de avere, inculpatul nu a menţionat 4 autovehicule care erau în proprietatea sa şi a făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la un teren intravilan situat în localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba”, a transmis procurorul Octavia Guş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Dosarul a fost înregistrat, în data de 26 martie, la Judecătoria Sebeş şi are ca obiect „falsul în declaraţii”.

Consilierul local nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici