Constanţa: Activitatea în porturile maritime, suspendată din cauza vântului

Activitatea în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud fluvial, Mangalia şi Midia a fost suspendată, marţi, din cauza vântului puternic.

123 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Activitatea în porturile maritime, suspendată din cauza vântului

Constanţa: Activitatea în porturile maritime, suspendată din cauza vântului (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Autorităţii Navale Române, manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud fluvial, Mangalia şi Midia au fost suspendate, marţi dimineaţă, în condiţiile în care vântul suflă în rafale cu forţa 8 pe scara Beaufort, iar valurile ating 1,5 - 2,5 metri la coastă şi până la 4 metri în larg.

Autoritatea Navală a anunţat că monitoritează pemanent situaţia navelor şi că va dispune reluarea traficului maritim imediat ce condiţiile meteorologice vor permite.

Administraţia Naţională de Meteorolgie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod galben de vânt şi ploi, valabilă de marţi dimineaţă, de la ora 6.00, până joi, la ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici