Constanţa: Şoferul care a accidentat mortal o femeie de Anul Nou a avut permisul suspendat de 7 ori

Poliţiştii constănţeni au descoperit că şoferul care, beat fiind şi cu permisul suspendat, a accidentat mortal o femeie în timp ce traversa pe un marcaj pietonal un bulevard din Constanţa, a avut permisul de conducere suspendat de şapte ori, de patru ori pentru că a condus în stare de ebrietate.

259 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Şoferul care a accidentat mortal o femeie de Anul Nou a avut permisul suspendat de 7 ori

Constanţa: Şoferul care a accidentat mortal o femeie de Anul Nou a avut permisul suspendat de 7 ori (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, Florin George Belu, de 28 de ani, a obţinut permisul de conducere în martie 2006, iar în luna octombrie a aceluiaşi an a fost înregistrată şi prima abatere, poliţiştii suspendându-i permisul după ce l-au depistat la volan în stare de ebrietate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tot sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins la volan şi în anii 2007, 2011 şi 2013, ultima dată chiar înainte de a ucide o femeie pe trecerea pentru pietoni. De asemenea, în anul 2009, tânărul a avut permis reţinut de două ori, o dată pentru neacordare de prioritate, iar a doua oară pentru depăşire neregulamentară, în timp ce în 2010 permisul i-a fost reţinut pentru cumul de puncte.

El a fost prezentat în instanţă, joi dimineaţă, sub acuzaţiile de ucidere din culpă, conducere în stare de ebrietate şi părăsirea locului accidentului, magistraţii Judecătoriei Constanţa emiţând pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

O femeie a fost omorâtă în prima zi a noului an, în timp ce traversa pe marcaj pietonal un bulevard din municipiul Constanţa, iar alta a fost rănită, de un şofer aflat la volan sub influenţa alcoolului şi care avea permisul de conducere suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici