Copil de zece ani, prins la volanul unei maşini, pe o stradă din Sibiu

Un copil de zece ani din Sibiu este cercetat penal după ce a fost prins conducând pe o stradă din municipiu, maşina, care nu era înmatriculată, fiindu-i dată băiatului de către bunicul său.

4312 afișări
Imaginea articolului Copil de zece ani, prins la volanul unei maşini, pe o stradă din Sibiu

Copil de zece ani, prins la volanul unei maşini, pe o stradă din Sibiu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, copilul de zece ani a fost prins la volanul unui autoturism în care se afla şi bunicul acestuia, un bărbat în vârstă de 70 de ani.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturimsul este neînmatriculat

Conform sursei citat, băiatul este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, iar bunicul său este cercetat penal pentru încredinţare cu ştiinţă a autovehiculului unei persoane care nu are permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici