Copilaş de un an, găsit carbonizat în judeţul Satu Mare, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa

Un copil de aproximativ un an din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, a murit, luni, după ce în locuinţa în care se afla a izbucnit un incendiu, el fiind găsit carbonizat de echipele de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

377 afișări
Imaginea articolului Copilaş de un an, găsit carbonizat în judeţul Satu Mare, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa

Copilaş de un an, găsit carbonizat în judeţul Satu Mare, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa

Purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit, luni dimineaţă, la o locuinţă din Pomi.

La incendiu au ajuns iniţial echipele de voluntari, apoi şi pompierii de la ISU "Someş" Satu Mare, precum şi o ambulanţă SMURD.

În casa mistuită de flăcări pompierii au găsit corpul carbonizat al unui copil de aproximativ un an.

Cadavrul copilaşului a fost preluat de către medicii legişti şi transportat la morgă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici