Corneliu Vadim Tudor l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru "genocid"

Liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe premierul Emil Boc, pe care îl acuză de "genocid".

839 afișări
Imaginea articolului Corneliu Vadim Tudor l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru "genocid"

Corneliu Vadim Tudor l-a reclamat pe Boc la Parchet pentru "genocid" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Plângerea a fost depusă de Corneliu Vadim Tudor vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a susţinut, joi după-amiaza, pe scările sediului Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că reclamaţia ANI împotriva sa pentru nedeclararea unor venituri obţinute ar fi consecinţa unei plângeri penale formulate de el pe tema închiderii spitalelor.

Vadim Tudor a susţinut o declaraţie de presă la Parchet, după care a plecat, fără să intre în clădire. El a folosit, în timpul declaraţiei susţinute chiar la intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, o maşină de ras, cu care s-a bărbierit, trei peruci şi o pereche de cătuşe.

De pe scările Parchetului, Vadim Tudor a făcut diverse acuzaţii la adresa politicienilor români, vizându-i în special pe şeful statului şi pe premierul Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici