Cort vandalizat în campania de strângere de semnături | FOTO

Organizaţia PSD Braşov a anunţat, joi, că va depune o plângere penală la Poliţie după ce un cort amenajat în vederea strângerii de semnături pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale a fost valdalizat noaptrea trecută. Potrivit filialei PSD Braşov, s-a încercat incendierea cortului.

1402 afișări
Imaginea articolului Cort vandalizat în campania de strângere de semnături | FOTO

PSD Braşov anunţă că depune plângere penală la Poliţie după ce un cort al filialei a fost vandalizat | FOTO

„Organizaţia PSD Braşov s-a confruntat noaptea trecută cu un incident ce a avut loc în zona Pieţei Dacia din Municipiul Braşov. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale a fost tăiat cu un obiect contondent şi, după cum se observă şi din pozele ataşate, s-a încercat şi incendierea acestuia. Vom depune plângere penală la Poliţia Braşov şi solicităm ca cei care au atribuţii cu privire la paza şi protecţia arealelor din municipiu, respectiv Poliţia Locală, să ia măsurile necesare”, transmite PSD Braşov, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Filiala PSD Braşov solicită partidelor să respecte toţi candidaţii care au intrat în cursa pentru Cotroceni.

„E revoltător ca actele de vandalism, violenţă şi ură, să fie tolerate de autorităţile locale şi cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! În egală măsură cerem partidelor respectarea tuturor competitorilor politici aşa cum procedăm şi noi. Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!”, mai transmite organizaţia.

Taguri:
psd,
plângere,
penală

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici