Costel Căşuneanu s-a prezentat la arestul DCP

Omul de afaceri Costel Căşuneanu, arestat, vineri noapte, de instanţa supremă, s-a prezentat, la circa o oră şi jumătate de la pronunţarea deciziei magistraţilor, la sediul Direcţiei de Cercetări Penale (DCP) pentru a fi încarcerat.

66 afișări
Imaginea articolului Costel Căşuneanu s-a prezentat la arestul DCP

Costel Căşuneanu s-a prezentat la arestul DCP (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Asta-i decizia, o acceptăm, ne-o asumăm", a spus Căşuneanu la sosirea la sediul DCP.

Întrebat ce aşteptări are de la procesul programat luni, când se va judeca recursul formulat împotriva deciziei de vineri noapte a instanţei supreme, Căşuneanu a răspuns: Nu aştept prea multe, nu vedeţi că totu-i politic? Ce dracu'!".

Căşuneanu a declarat, zâmbind, că nu se teme la gândul că va petrece minimum două nopţi în arestul DCP, cel puţin până la judecarea recursului, Căşuneanu a răspuns că nu-i este frică.

"Nu mi-e frică nici dacă stau mai mult", a spus Căşuneanu, după care a intrat în sediul DCP.

Căşuneanu a fost ultimul dintre cei trei inculpaţi în dosarul senatorului Cătălin Voicu arestaţi vineri noapte de instanţa supremă care s-a prezentat la DCP. Anterior, atât judecătorul Florin Costiniu cât şi celălalt om de afaceri arestat la cererea DNA în acest caz, Marius Locic, s-au prezentat la DCP după ce magistraţii instanţei supreme au pronunţat, aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, decizia de a emite mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiecare dintre ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici