CRIMĂ în Constanţa: Un bărbat de 45 de ani, înjunghiat, a fost găsit mort în casă

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort, duminică, în locuinţa sa, acesta având pe corp mai multe înţepături cu un obiect ascuţit, cel mai probabil, cuţit. Autorul crimei a fost prins şi dus la audieri.

1882 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ în Constanţa: Un bărbat de 45 de ani, înjunghiat, a fost găsit mort în casă

CRIMĂ în Constanţa: Un bărbat de 45 de ani, înjunghiat, a fost găsit mort în casă

Potrivit Poliţiei Constanţa, într-o locuinţă de pe strada Mihai Viteazu din Constanţa a fost găsit trupul unui bărbat mort.

Oamenii legii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care a murit după ce a fost înţepat de mai multe ori cu un obiect ascuţit.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, principalul suspect în acest caz, a fost identificat şi dus la audieri.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul dintre cei doi bărbaţi, ce a dus, ulterior, la crimă.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Taguri:
crimă,
înjunghiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici