CRIMĂ la Neamţ: Un bărbat care şi-ar fi împuşcat soţia în inimă, căutat de poliţişti

Un bărbat din judeţul Neamţ este căutat, sâmbătă seara, după ce şi-ar fi împuşcat mortal soţia în zona iniţii, apoi a fugit. Au fost instituite mai multe filtre, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2438 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ la Neamţ: Un bărbat care şi-ar fi împuşcat soţia în inimă, căutat de poliţişti

CRIMĂ la Neamţ: Un bărbat care şi-ar fi împuşcat soţia în inimă, căutat de poliţişti

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie din Fărcaşa, judeţul Neamţ, a sunat la 112 şi a alertat anchetatorii că a fost găsită moartă o femeie de 35 de ani.

La faţa locului au mers poliţişti şi lucrători din cadrul SIAS.

Femeia în vârstă de 35 de ani, din Farcaşa, a fost găsită moartă, împuşcată în zona inimii, iar suspectul principal este soţul ei.

Bărbatul, după comiterea faptei, a fugit, fiind instituite mai multe filtre pentru depistarea lui, arată sursele citate.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, anchetatorii urmând să stabilească dacă arma cu care a fost împuşcată femeia este deţinută legal sau nu.

Deocamdată nu se ştie motivul pentru care bărbatul a făcut acest gest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici