Crimele de la Caracal | Preşedintele Comisiei pentru apărare: Ministrul Moga, reprezentanţii Poliţiei şi ai MAI, posibil invitaţi la audieri zilele următoare

Preşedintele Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor Dorel Căprar a propus, în şedinţa de luni a forului legislativ, ca ministrul de Interne Nicolae Moga, fostul şef al Poliţiei Române şi cel interimar să fie chemaţi la audieri zilele următoare sau săptămâna viitoare.

505 afișări
Imaginea articolului Crimele de la Caracal | Preşedintele Comisiei pentru apărare: Ministrul Moga, reprezentanţii Poliţiei şi ai MAI, posibil invitaţi la audieri zilele următoare

Crimele de la Caracal | Preşedintele Comisiei pentru apărare: Ministrul Moga, reprezentanţii Poliţiei şi ai MAI, posibil invitaţi la audieri zilele următoare

„Am avut o discuţie cu domnul ministru Nicolae Moga. Mâine va fi prezent în CSAT. Raportul pe acest subiect e pregătit, după discuţiile din CSAT o să rog colegii de apărare să mai facă o întrunire.
După ce prezintă datele în CSAT, va veni şi la Comisie să prezinte din rezultate. Zilele următoare sau săptămâna următoare putem să îi rechemăm pe domnul ministru şi reprezentanţii Poliţiei şi din MAI, să vină să ne prezinte situaţia”, a declarat Dorel Căprar, luni, în şedinţa forului legislativ.

Deputatul USR Stelian Ion a propus să fie invitat la audieri şi ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu, însă Comisia nu a luat încă o decizie în acest sens.

„Ar trebui invitat şi ministrul Comunicaţiilor, pentru el conduce acel comitet coordonarea serviciului 112 şi ar trebui să cunoască o serie de date. Domnul ministru are o o contribuţie şi un rol important în această activitate”, a afirmat Stelian Ion.

Ministrul de Interne Nicolae Moga, fostul şef al Poliţiei Române Ioan Buda şi Florian Dragnea care a preluat temporat atribuţiile de conducere nu s-au prezentat la audieri în Comisia pentru apărare.

De la STS au venit doi reprezentanţi, având în vede că Sorinel Vasilca a demisionat de la şefia Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Taguri:
comisie,
apărare,
mai

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici