Csibi Istvan, în stare gravă după ce a fost bătut - VIDEO

Omul de afaceri Csibi Istvan este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, după ce, joi noapte, a fost bătut de o persoană necunoscută, care a intrat peste el în timp ce dormea în cortul în care făcea greva foamei.

882 afișări
Imaginea articolului Csibi Istvan, în stare gravă după ce a fost bătut - VIDEO

Csibi Istvan, în stare gravă după ce a fost bătut (Imagine: Radu Dorulet/Mediafax Foto)

Omul de afaceri Csibi Istvan, eliberat din penitenciar în urmă cu aproximativ două săptămâni, intrase, joi, în greva foamei, el instalându-şi un cort pentru a protesta în zona unde se află firma sa, pe strada Zorilor din Miercurea-Ciuc, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip.

Acesta a precizat că Istvan nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni şi a purtat pe piept o pancartă pe care scria că protestează pentru "o justitţie independentă, imparţială şi impersonală".

Joi noapte, Csibi Istvan a intrat în cort să se culce, iar în jurul orei 3.00, o persoană necunoscută a intrat peste el şi l-a luat la bătaie. În urma strigătelor de ajutor ale lui Csibi Istvan, o persoană aflată în zonă a sunat la numărul de urgenţă 112, la faţa locului venind o echipă de la poliţie şi o ambulanţă, a mai spus Filip.

Csibi Istvan a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, unde a fost internat la Secţia de ortopedie. Medicii au constatat că a suferit mai multe fracturi la braţul şi piciorul stângi, iar la braţul drept avea mai multe leziuni, a declarat şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Weil Gyula.

Acesta a spus că Istvan va fi operat la un spital din Târgu Mureş.

Video Stirileprotv.ro

Poliţia a început o anchetă pentru identificarea celor care l-au bătut pe Csibi Istvan, urmând ca încadrarea juridică să se facă în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale.

Omul de afaceri Csibi Istvan, trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru instigare la delapidare şi spălare de bani, a părăsit, la mijlocul lunii septembrie, Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, în urma deciziei Curţii de Apel Piteşti.

Csibi Istvan, acuzat de săvârşirea unor infracţiuni de natură economică, a fost trimis în judecată, în martie 2008, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Alături de Csibi Istvan au mai fost trimise în judecată alte 17 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici