Cu tupeu dar fără curaj. Un şofer urmărit de Poliţie şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp

  • Un şofer care a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de Poliţie a fost urmărit de poliţişti şi şi-a abandonat maşina, fugind pe un câmp.
  • După ce a fost prins, a refuzat testarea cu etilotestul, iar poliţiştii au aflat că nu are permis de conducere.
358 afișări
Imaginea articolului Cu tupeu dar fără curaj. Un şofer urmărit de Poliţie şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp

Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Bălţeşti, în timp ce se aflau pe DJ231M Gornet către DN1A Măgurele, au încercat să oprească o maşină, însă şoferul nu s-a conformat. Acesta a fost urmărit şi, după aproximativ 800 metri, a oprit maşina şi a fugit pe câmp.

Bărbatul a fost prins de poliţişti, iar din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost dus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În final a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii fac cercetări într-un dosar penale de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici