Cum a fost posibil? O femeie a fost băgată într-un sac de plastic şi aruncată într-o scară de bloc. Caz revoltător în România

  • O femeie cu afecţiuni psihice, aflată într-un sac din plastic, a fost abandonată în scara unui bloc din Suceava.
  • Victima a fost dusă la spital şi a supravieţuit, iar poliţiştii au început o anchetă şi au aflat că agresorii sunt chiar rudele femeii.
3848 afișări
Imaginea articolului Cum a fost posibil? O femeie a fost băgată într-un sac de plastic şi aruncată într-o scară de bloc. Caz revoltător în România

Potrivit poliţiştilor din Suceava, incidentul a avut loc luni şi a fost anunţat la 112. Iniţial, oamenii care au găsit sacul au crezut că este vorba despre un copil şi au anunţat Poliţia şi Ambulanţa.

Victima a fost transportată la spital în stare de semiconştienţă, dar ulterior şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au aflat că femeia a fost agresată de rudele sale, două persoane cu suferinţe psihice.

S-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuieşte într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama şi fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond, cei doi (mama şi fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac şi ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc”, au anunţat poliţiştii.

Anchetatorii au dus la faţa locului laboratorul criminalistic mobil. De asemenea, au fost informate DGASPC şi unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doi agresori. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici