Cum a încercat un bărbat să-şi scape fiul de arest VIDEO

  • Un bărbat nu şi-a dorit să-şi vadă fiul arestat, aşa că s-a gândit să intervină.
  • Nu singur, ci la volanul unui excavator.
721 afișări
Imaginea articolului Cum a încercat un bărbat să-şi scape fiul de arest VIDEO
Se spune că dragostea pentru copiii noştri ne fac să mutăm munţii, însă un bărbat din Vermont (SUA) a mers prea departe. În încercarea de a împiedica arestarea fiului său în vârstă de 24 de ani, bărbatul s-a gândit să îi sperie pe poliţişti cu excavatorul. 
 
O cameră video a surprins incidentul. În imagini se oservă cum poliţiştii îl încătuşează pe tânăr şi, totodată, se feresc de cuva excavatorului pentru a nu fi loviţi. La un moment dat, unul dintre agenţi scoate pistolul din dotare şi îl somează pe tată să se oprească, dar fără succes.
 
Acum, bărbatul riscă să fie condamnat pentru agresiune gravă, iar soţia sa, pentru ultraj. Într-un final, fiul lor a fost arestat pentru agresiune şi furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici