Cum va arăta şi cât va costa uniforma obligatorie. Ce spune legea care îi scapă pe elevi de "stresul de a decide cu ce se îmbracă"

Uniformele şcolare ar putea fi reintroduse în toate şcolile generale începând cu noul an şcolar. O prevedere care nu figurează în noua Lege a Educaţiei şi care dă peste cap planurile ministerului de resort, informează Gândul.

148 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta şi cât va costa uniforma obligatorie. Ce spune legea care îi scapă pe elevi de "stresul de a decide cu ce se îmbracă"

Cum va arăta şi cât va costa uniforma obligatorie. Ce spune legea care îi scapă pe elevi de "stresul de a decide cu ce se îmbracă" (Imagine: Elvira Gheorghita/Arhiva Mediafax Foto)

Amânată în ultimii zece ani, cerută de părinţi şi profesori, dar neluată în calcul de noua Lege a Educaţiei, reintroducerea obligativităţii uniformelor şcolare reapare în prim-plan. Un proiect de lege iniţiat de către deputatul PDL Cezar Preda le pregăteşte elevilor de şcoală primară şi gimnaziu ţinută obligatorie la ore, începând cu luna septembrie a acestui an.

Află mai multe despre uniforma obligatorie la şcoală pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici