Cum va fi VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Marţi, valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii octombrie, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă.

384 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni şi 24 de grade în sud-vestul ţării, iar cele minime se vor situa între 7 şi 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 2...4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nord-vestice şi la munte, unde izolat, îndeosebi în a doua parte a zilei, va ploua slab. Mai ales noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse, se va semnala ceaţă, posibil asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

BUCUREŞTI

Vremea va fi caldă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MIERCURI

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări în vestul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade în Delta Dunării şi în Moldova şi 25...26 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime se vor situa între 6 şi 16 grade, uşor mai coborâte în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceaţă, posibil asociată izolat cu burniţă sau ploaie slabă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici