Video Cum vom circula cu autobuzele şi tramvaiele după data de 18 mai

  • Primăria Capitalei îţi spune cum va fi organizat transportul în comun după 18 mai
  • Vor fi scoase toate autovehiculele din parcul auto, iar accesul în mijloacele STB va fi limitat
  • Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi
658 afișări

Primăria Capitalei îţi spune cum va arăta transportul în comun cu autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele STB şi te asigură că, din 18 mai, vor ieşi pe traseu toate autovehiculele din parcul auto. Toţi bucureştenii care circulă cu mijloacele de transport în comun ale STB sunt sfătuiţi să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti, dar şi ochii, cu ochelari de vedere sau de soare.  Trebuie să mai ştii că accesul în mijloacele STB va fi limitat. Călătorii trebuie să respecte distanţa regulamentară de 1,5 m.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici