Curaj nebun: O fetiţă de nouă ani a fugit după tâlharul care i-a smuls telefonul mobil din mână

O fetiţă de nouă ani din Iaşi a dat dovadă de curaj şi a fugit după un bărbat care i-a smuls telefonul mobil din mână, acesta fiind prins, ulterior, de poliţişti şi arestat preventiv pentru tâlhărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

279 afișări
Imaginea articolului Curaj nebun: O fetiţă de nouă ani a fugit după tâlharul care i-a smuls telefonul mobil din mână

Curaj fantastic: O fetiţă de nouă ani a fugit după tâlharul care i-a smuls telefonul mobil din mână

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Laura Buştiuc, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul care a tâlhărit fetiţa de 9 ani este recidivist şi mai fusese condamnat pentru fapte similare.

„Un bărbat de 44 ani din comuna Probota a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce a fost identificat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Acesta este acuzat că, în timp ce se afla pe raza municipiului Iaşi, i-a smuls unei minore în vârstă de nouă ani telefonul mobil din mână. După ce i s-a sustras telefonul, fetiţa a fugit după el dar nu a reuşit să îl prindă. A dat dovadă de curaj. Bărbatul este recidivist, mai fusese condamnat pentru furt şi tâlhărie”, a spus Buştiuc.

Un rol important în identificarea bărbatului l-au avut şi camerele de supraveghere din zona unde a avut loc tâlhăria.

Prejudiciul de aproximativ 450 de lei nu a fost recuperat, deoarece bărbatul a vândut telefonul înainte de a fi prins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici