Cutremur în Buzău cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter

Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP) a înregistrat, luni, un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 114,2 kilometri, acesta fiind primul seism din anul 2017.

4225 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Buzău cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter

Cutremur în Buzău cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter

Cutremurul s-a înregistrat la ora 04.50 în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, acesta având magnitudinea 3,4 pe scara Richter şi o adâncime de 114,2 kilometri.

Ultimul cutremur din România s-a înregistat pe 28 decembrie, la ora 1.20 în zona Vrancea, având o magnitudine de 5,3 pe scara Richter şi o adâncime de 98,9 km.

Seismul a fost resimţit în mai multe judeţe din Sud-Est şi în Capitală dar şi în Ucraina, Moldova, Bulgaria şi în vestul Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici