Dâmboviţa: Femeie la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp. Proprietarul animalelor, cercetat

O femeie de 43 de ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată de mai mulţi câini, în timp ce culegea ciuperci pe un câmp, proprietarul animalelor fiind cercetat pentru că a lăsat patrupedele nesupravegheate.

137 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Femeie la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp. Proprietarul animalelor, cercetat

Dâmboviţa: Femeie la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp. Proprietarul animalelor, cercetat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Alexandra Niculae, angajaţii Poliţiei Răcari au fost sesizaţi că o femeie a fost muşcată de mai mulţi câini pe un câmp din comuna Ghergani.

"Femeia în vârstă de 43 de ani, din comuna Ghergani, în timp ce se afla la cules de ciuperci, pe un câmp din apropierea locuinţei unui bărbat a fost agresată de câini", a spus Alexandra Niculae.

Ea a precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că animalele aparţineau unui bărbat de 76 de ani, din aceeaşi localitate, acesta fiind în prezent cercetat penal de poliţişti pentru că a lăsat câini nesupravegheaţi.

Femeia a fost transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviste, starea ei fiind stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici