Decizia luată de autorităţi după ce fiul lui Gheorghe Dincă a lovit doi jurnalişti

Fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel, este urmărit penal pentru lovire şi alte violenţe, anunţă procurorii, acesta fiind acuzat că a bătut doi jurnalişti, unul dintre aceştia având nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Ambii jurnalişti au fost loviţi la cap.

1834 afișări
Imaginea articolului Decizia luată de autorităţi după ce fiul lui Gheorghe Dincă a lovit doi jurnalişti

Decizia luată de autorităţi după ce fiul lui Gheorghe Dincă a lovit doi jurnalişti

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti anunţă că fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă, este urmărit penal pentru lovire şi alte violenţe.

Acesta ar fi lovit doi jurnalişti atunci când încercau să îi ia un interviu.

„La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2—3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Fiul lui Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici