Descinderi ale mascaţilor în Olt. Şase persoane bănuite că au furat bijuterii şi bani, ridicate

Zeci de poliţişti şi jandarmi din Olt au descins, marţi dimineaţă, în şapte locuinţe din Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa la persoane bănuite că au furat dint-o casă bunuri în valoare de peste 10.000 de lei. Şase persoane au fost duse la audieri.

516 afișări
Imaginea articolului Descinderi ale mascaţilor în Olt. Şase persoane bănuite că au furat bijuterii şi bani, ridicate

Descinderi ale mascaţilor în Olt. Şase persoane bănuite că au furat bijuterii şi bani, ridicate

Potrivit Poliţiei Olt, suspecţii ar fi furat, în peioada august-decembrie 2019, bani, bijuterii din aur şi alte obiecte dintr-o locuinţă din oraşul Drăgăneşti-Olt.

„În dimineaţa zilei de 03 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa, într-un dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Mai multe persoane sunt bănuite că în perioada august-decembrie 2019 ar fi sustras bani, bijuterii şi bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi bijuterii, iar şase persoane au fost duse la audieri.

Potrivi IPJ Olt, la percheziţii au participat 18 poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt şi a Serviciului de Investigaţii Criminale, 10 luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici