Dezastrul de la restaurantele fast-food din mall-ul Sun Plaza a fost remediat

Restaurantele din Sun Plaza funcţionează în acest moment, iar problemele identificate de Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorului - ANPC vineri, 4 octombrie, la finalul zilei, au fost remediate, astfel încât sâmbătă, 5 octombrie, acestea au fost redeschise, anunţă centrul comercial.

863 afișări
Imaginea articolului Dezastrul de la restaurantele fast-food din mall-ul Sun Plaza a fost remediat

Dezastrul de la restaurante fast-food din mall-ul Sun Plaza a fost remediat

ANPC a efectuat 13 actiuni de control în Sun Plaza, pentru verificarea respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor. Pentru încălcarea prevederilor legale privind protecţia consumatorilor, au fost aplicate 17 amenzi contravenţionale în cuantum de 170.000 lei şi un avertisment, comunică instituţia. A fost retrasă definitiv de la comercializare cantitatea de 490,195 kg şi 28,5 litri produse alimentare, în valoare de 15.511,5 lei.

„Urmărim cu atenţie şi ne asigurăm ca toate aspectele care intră în responsabilitatea noastră să fie îndeplinite şi încurajăm acţiunile tuturor instituţiilor abilitate să intervină acolo unde Sun Plaza nu are competenţă”, spun reprezentanţii centrului comercial.

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza are o suprafaţă construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deţinut de către S IMMO AG şi administrat de către CBRE România.

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici