Din cauza condiţiilor meteo sunt anulate 8 trenuri regio

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în baza restricţiilor de circulaţie date de Comandamentul Central Operaţional de Iarnă, coordonat de CFR Infrastructură şi pentru a permite accesul utilajelor de deszăpezire, în data de 7 februarie sunt anulate 8 trenuri, anunţă CFR Călători.

450 afișări
Imaginea articolului Din cauza condiţiilor meteo sunt anulate 8 trenuri regio

Din cauza condiţiilor meteo sunt anulate 8 trenuri regio

Trenurile anulate sunt R 8652 Tulcea Oraş - Medgidia, R 5702 Ilva Mică- Suceava, R 5710 Vatra Dornei - Câmpulung, R 8380 Mangalia - Constanţa, R 8653 Medgidia - Tulcea Oras, R 8654 Tulcea Oraş- Constanţa, R 8381 Constanţa - Mangalia, R 8384 Mangalia - Constanţa.

CFR Călători prrecizează că a luat următoarele măsuri: asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă şi pregătirea materialului rulant pentru circulaţia în condiţii de iarnă; asigurarea locomotivelor diesel pentru deservirea plugurilor de zăpadă, în caz de necesitate; asigurarea locomotivelor diesel pentru intervenţie în caz de avarii la linia de contact; asigurarea căldurii în tren şi funcţionarea fără deficienţe a mijloacelor de tracţiune pe toată perioada staţionării în staţii, în linie curentă şi pe întreaga rută de circulaţie; suplimentarea echipelor de intervenţie şi asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii (revizii, depouri, etc) în zonele afectate.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici