Discuţii aprinse la Primăria Capitalei din cauza deszăpezirii - VIDEO

Primarul general Sorin Oprescu s-a declarat nemulţumit de modul în care operatorii de deszăpezire au acţionat în noaptea de luni spre marţi, în Capitală, motiv pentru care a convocat un nou comandament la ora 7.00, în care le-a solicitat acestora încă o dată s-şi facă treaba.

19 afișări
Imaginea articolului Discuţii aprinse la Primăria Capitalei din cauza deszăpezirii - VIDEO

Discuţii aprinse la Primăria Capitalei din cauza deszăpezirii (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 nu au fost prezenţi la Comandamentul de deszăpezire, lucru care l-a nemulţumit pe Oprescu care făcut comentarii referitoare la activitatea acestora.

Oprescu a solicitat operatorilor de salubrizare să intervină cu mai multă promptitudine pe arterele pe care circula mijloacele RATB, cât şi pe cele cu obiective sociale (şcoli, spitale, instituţii publice), potrivit Primăriei Capitalei.

De asemenea, Primarul Capitalei a cerut sa fie degajate refugiile si statiile RATB.

Edilul Capitalei a verificat, în noaptea de luni spre marţi, activitatea firmelor de deszăpezire din toate sectoarele, el semnalând o serie de trasee cu probleme şi cerând degajarea acestora cât mai rapid.

"Nu fac nici un fel de rabat. Ori mergem împreună în echipă ori nu facem nimic. Unii operatori s-au mişcat greu, foarte greu", a declarat primarul la sfârşitul comandamentului.

Totodată, în Capitală se fac verificări cu privire la respectarea obligaţiei persoanelor fizice si juridice de a curăţa zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor în care locuiesc sau în care îşi desfăşoara activitatea.

Următorul comandament va avea loc, marţi, la ora 14.00.

În Bucureşti ninge de luni, Capitala fiind inclusă în harta avertizării de Cod galben valabilă până miercuri la ora 6.00.

Oprescu s-a declarat nemulţumit şi luni de activitatea de deszăpezire din Capitală.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici