Doi angajaţi ai Hidro Prahova au fost prinşi sub un mal de pământ. Unul a murit la spital

Un angajat al SC Hidro Prahova a murit, iar altul a fost rănit, marţi, după ce au fost prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la remedierea unei avarii produse la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului Câmpina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

460 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai Hidro Prahova au fost prinşi sub un mal de pământ. Unul a murit la spital

Doi angajaţi ai Hidro Prahova au fost prinşi sub un mal de pământ. Unul a murit la spital (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, muncitorii lucrau la remedierea unei avarii produse la reţeaua de alimentare cu apă a oraşului Câmpina, iar la un moment dat şanţul săpat pentru a le permite accesul la o vană s-a surpat, cei doi fiind acoperiţi cu pământ.

Muncitorii au fost scoşi la suprafaţă de către colegi care au solicitat intervenţia unei ambulanţe.

Unul dintre bărbaţi are răni uşoare la mâini şi este în afara oricărui pericol, iar cel de-al doilea muncitor, în vârstă de 58 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde medicii au declarat decesul acestuia.

Inspectorii de securitate a muncii vor face verificări în acest caz.

Societatea Hidro Prahova aparţine Consiliului Judeţean Prahova şi asigură alimentarea cu apă şi servicii de canalizare în mai multe localităţi din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici