Doi bărbaţi care furau fier vechi, prinşi sub o placă de beton pe un şantier din cartierul bucureştean Colentina

Doi bărbaţi sunt răniţi după ce o placă de beton de pe un şantier din zona Colentina - Fundeni, în Sectorul 2 al Capitalei, a căzut peste ei, în timp ce căutau fier vechi, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) încearcând să ridice grinda.

492 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi care furau fier vechi, prinşi sub o placă de beton pe un şantier din cartierul bucureştean Colentina

Doi bărbaţi, prinşi sub o placă de beton pe un şantier din cartierul bucureştean Colentina (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Primăria Sectorului 2 precizează că accidentul a avut loc pe un şantier abandonat de Primăria Capitalei, unde se lucrase la străpungerea Doamna Ghica - Pantelimon.

Potrivit sursei citate, bărbaţii încercau să fure fier vechi.

Cei doi bărbaţi sunt prinşi cu picioarele sub o placă de beton de 25 de metri şi 60 de tone, care a căzut peste ei în timp ce strângeau fier vechi, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

La faţa locului sunt mai multe echipaje ale ISU Bucureşti care încearcă să îi scoată pe cei doi bărbaţi de sub placa de beton.

Reprezentanţii ISU Bucureşti au precizat că cei doi bărbaţi sunt "conştienţi şi cooperanţi". "Nu le-am administrat nicio medicament încă, acum încercăm să ridicăm grinda de pe ei", au precizat aceştia.

La ora transmiterii ştirii, la locul accidentului a fost adusă o macara, cu care urmează să fie ridicată placa de beton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici