Doi bărbaţi din Galaţi au murit din cauza gripei

Doi bărbaţi, unul de 50 de ani şi altul de 55 de ani, din Galaţi, au murit, joi, din cauza gripei la un spital din oraş. Aceştia aveau şi alte probleme medicale şi nu fuseseră imunizaţi împotriva virsului gripal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

53 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Galaţi au murit din cauza gripei

Doi bărbaţi din Galaţi au murit din cauza gripei

Cei doi bărbaţi au murit joi la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi spun că bărbaţii erau internaţi în unitatea medicală şi au murit din cauza virusului AH1, situaţia fiind agravată de existenţa unor boli cronice. Cei doi nu erau vaccinaţi antigripal.

„Ambii sunt bărbaţi, de 50 şi 55 de ani. Au murit astăzi (joi – n.r.) la Spitalul Judeţean, erau internaţi, aveau virusul gripal AH1 şi multiple boli cronice”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Bilanţul deceselor provocate de gripă în acest sezon rece a ajuns, în Galaţi, la şapte victime. Tot la Galaţi, au fost înregistrate alte cazuri de îmbolnăviri cu gripă, dar pacienţii au avut forme uşoare şi nu au necesitat internare de lungă durată.

Înainte de cele două decese din Galaţi, numărul persoanelor care au murit de la începutul sezonului se ridica la 120.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici