Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au dezmembrat 15 maşini închiriate

Un bărbat din Bistriţa, care închiria autoturisme după care le vindea, şi patronul unui centru de dezmembrări auto din Sighetu Marmaţiei, care ar fi cumpărat de la acesta mai multe maşini, au fost prinşi, joi, de poliţiştii din Satu Mare şi duşi în arestul IPJ Satu Mare.

933 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au dezmembrat 15 maşini închiriate

Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au dezmembrat 15 maşini închiriate (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare, sprijiniţi de luptătorii de acţiuni speciale, au reţinut doi bărbaţi suspectaţi de înşelăciune. Cei doi bărbaţi, de 34 şi 38 de ani, din Bistriţa şi Maramureş, au fost identificaţi de poliţiştii sătmăreni, în localitatea Sighetu Marmaţiei şi încarceraţi în Arestul IPJ Satu Mare", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, unul dintre suspecţi ar fi închiriat 15 automobile din judeţele Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş şi Satu Mare, pe care le-a vândut apoi patronului unui centru de dezmembrări pentru sume cuprinse între 400 şi 900 de euro.

Cei doi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru acuzaţiile de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici