Doi copii din Alba, de 8 şi 10 ani, au arsuri pe faţă şi pe mâini de la un tub de spray care a explodat

Doi copii în vârstă de 8 şi 10 ani, din localitatea Veseuş, judeţul Alba, au suferit sâmbătă arsuri pe faţă şi pe mânini, de la un tub de spray care a explodat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

928 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Alba, de 8 şi 10 ani, au arsuri pe faţă şi pe mâini de la un tub de spray care a explodat

Doi copii din Alba, de 8 şi ani, au arsuri pe faţă şi pe mâini de la un tub de spray care a explodat

Două ambulanţe SMURD au intervenit, sâmbătă seara, în localitatea Veseuş din judeţul Alba, în urma unui incident în care au fost răniţi doi copii.

Potrivit ISU Alba, copiii cu vârste de 8 şi 10 ani au suferit arsuri pe faţă şi pe mâini, de la un tub de spray care a explodat.

Paramedicii le acordă prim-ajutor şi asistenţă medicală.

Cei doi copii prezinta arsuri de gradul I.

Taguri:
copil,
ars,
spray

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici