Doi poliţişti, răniţi de principalul suspect în timp ce investigau un caz | "A spart un pahar şi l-a tăiat pe unul dintre poliţişti, iar pe colegul acestuia l-a muşcat, reuşind să fugă"

Doi poliţişti din judeţul Ilfov au fost răniţi, duminică noaptea, de un bărbat care e acuzat de fiica sa vitregă, în vârstă de 15 ani, de tentativă de viol. Agresorul a reuşit să fugă şi este căutat acum de oamenii legii.

1181 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti, răniţi de principalul suspect în timp ce investigau un caz | "A spart un pahar şi l-a tăiat pe unul dintre poliţişti, iar pe colegul acestuia l-a muşcat, reuşind să fugă"

Doi poliţişti, răniţi de principalul suspect în timp ce investigau un caz de tentativă de viol | "A spart un pahar şi l-a tăiat pe unul dintre poliţişti, iar pe colegul acestuia l-a muşcat, reuşind să fugă"

Agresiunea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, în localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov. O tânără în vârstă de 15 ani a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei după ce, spune aceasta, tatăl vitreg, concubinul mamei sale, ar fi încercat să o violeze.

Un echipaj s-a deplasat la adresa indicată de adolescentă, unde poliţiştii au fost întâmpinaţi de un bărbat agresiv, cunoscut oamenilor legii cu antecedente de furt şi tâlhărie.

Poliţiştii au încercat să îl legitimeze, dar acesta a refuzat aşa că i-au cerut să îi însoţească la secţie pentru identificare şi, de asemenea, pentru a lămuri acuzaţia de tentativă de viol.

Bărbatul, în vârstă de 40 ani, a refuzat să se supună ordinelor, astfel că cei doi poliţişti au încercat să îl imobilizeze. Acesta s-a opus, a spart un pahar şi l-a tăiat pe unul dintre poliţişti la mână, iar pe colegul acestuia l-a muşcat tot de mână, reuşind să fugă.

Poliţia îl caută acum pe agresor, iar procuroii au demarat o anchetă privind comiterea faptelor de ultraj şi tentativă de viol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici