Doi poliţişti şi un jandarm au făcut chetă pentru o bătrână care nu avea bani de medicamente

  • Forţele de ordine au fost implicate activ în lupta împotriva coronavirusului, dar nu doar prin sancţiunile aplicate celor ce au încălcat măsurile prevăzute în ordonaţele militare
  • Poliţia i-a ajutat şi pe cei aflaţi în dificultate în acestă perioadă dificilă
  • Un astfel de exemplu a fost relatat pe pagina de Facebook Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti
883 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti şi un jandarm au făcut chetă pentru o bătrână care nu avea bani de medicamente

Doi poliţişti şi un jandarm au făcut chetă pentru o bătrână care nu avea bani de medicamente

Un astfel de exemplu a fost relatat pe pagina de Facebook Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În mica istorisire postată pe reţeaua de socializare ne este relatată o întămplare petrecută în capitală unde o femeie pensioanară a fost ajutată de o patrulă mixtă de poliţişti şi jandarmi să îşi cumpere medicamente de la farmacie. Femeia care a scris declaraţia pe propria răspundere, complet, de mână în lipsă de alte posibilităţi nu a avut banii necesari pentru a îşi lua complet reţeta, iar forţele de ordine: "S-au căutat toţi în buzunare şi din cheta ad-hoc s-a acoperit reţeta".

Pentru a fi siguri că femeia ajunge în siguranţă acasă aceştia au condus-o pe domană "până în faţa uşii".

Sursă Foto: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici