Doi tineri de 16 şi 19 ani au fost găsiţi morţi în maşină, în Bacău. Ipoteza poliţiei

Doi tineri de 16 şi 19 ani au fost găsiţi, luni, morţi într-o maşină, în comuna Secuieni din judeţul Bacău. Cel mai probabil cei doi au murit în urma unei intoxicaţii cu gaze de eşapament.

5301 afișări
Imaginea articolului Doi tineri de 16 şi 19 ani au fost găsiţi morţi în maşină, în Bacău. Ipoteza poliţiei

Doi tineri de 16 şi 19 ani au fost găsiţi morţi în maşină, în Bacău. Ipoteza poliţiei. Sursă foto: Facebook

O fată de 16 ani şi prietenul ei de 19 ani au fost găsiţi morţi într-o maşină, la marginea localităţii Secuieni, din judeţul Bacău.

Potrivit unor surse din anchetă, maşina era a băiatului şi cei doi au adormit în maşină şi au fost, cel mai probabil, intoxicaţi cu gaze de eşapament.

„Poliţiştii din Secueini au fost sesizaţi despre faptul că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosaru penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi a autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Conform unor surse din anchetă, băiatul nu avea permis de conducere, însă maşina în care se aflau era pe numele lui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici