Doi turişti, plecaţi să adune plante medicinale, salvaţi după ce au rămas blocaţi pe munte

Doi turişti au fost salvaţi de jandarmii montani din Cheia după ce, plecaţi pe un traseu nemarcat ca să adune plante medicinale, s-au rătăcit din cauza întunericului şi au rămas blocaţi într-o zonă dificilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări
Imaginea articolului Doi turişti, plecaţi să adune plante medicinale, salvaţi după ce au rămas blocaţi pe munte

Prahova: Doi turişti, plecaţi să adune plante medicinale, salvaţi după ce au rămas blocaţi pe munte

Reprezentanţii Jandarmeriei Prahova au transmis că sesizarea a fost făcută marţi seara, în jurul orei 20.00.

Doi turişti, de 89 şi 43 de ani, au plecat din Cheia pe un traseu nemarcat pentru a aduna plante medicinale.

Din cauza întunericului, cei doi au pierdut poteca şi au rămas blocaţi într-o zonă dificilă, cu teren accidentat, sub un perete stâncos, nemaiputând continua deplasarea”, a transmis Jandarmeria Prahova.

O patrulă de jandarmi s-a deplasat în zonă şi i-a găsit pe cei doi turişti, care au fost duşi în siguranţă în Cheia.

Taguri:
turişti,
salvaţi,
munte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici