Doru Pârv, ridicat de anchetatori, va fi adus în Capitală pentru a fi confruntat cu Diaconescu

Doru Pârv, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă în urma denunţului primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, a fost ridicat de anchetatori şi va fi adus de la Arad la Bucureşti, în baza unui mandat de aducere, el urmând să fie confruntat cu Dan Diaconescu.

82 afișări
Imaginea articolului Doru Pârv, ridicat de anchetatori, va fi adus în Capitală pentru a fi confruntat cu Diaconescu

Doru Pârv, ridicat de anchetatori, va fi adus în Capitală pentru a fi confruntat cu Diaconescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Mandatul de aducere în cazul lui Doru Pârv a fost emis luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

La ora transmiterii acestei ştiri, Pârv se află la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

El va fi adus de la Arad la Bucureşti pentru a fi confruntat cu Dan Diaconescu, potrivit surselor citate.

Cu puţin timp în urmă, patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, a venit la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie, el declarând că nu exclude posibilitatea să fie "închis" şi precizând că a crezut că ancheta procurorilor anticorupţie este o farsă, o glumă.

Diaconescu a povestit că a fost plecat din ţară pentru câteva zile, într-o scurtă vacanţă, şi că s-a întors imediat ce a aflat despre percheziţiile procurorilor.

Diaconescu a fost întrebat de dosarul deschis de procurorii DNA pe numele unuia dintre cei care fac emisiuni la OTV, Doru Pârv, acuzat că i-ar fi cerut bani unui primar pentru a nu difuza imagini compromiţătoare.

"Nu-l cunosc pe acest primar", a spus Diaconescu.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a fost audiat, în 19 februarie, la DNA ca martor într-un dosar în care primarul unei comune arădene Zărand, Ion Moţ, l-a denunţat pe Doru Pârv că i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromiţătoare la adresa edilului, declarau surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici