Dosar penal pe numele unui medic din Dâmboviţa, acuzat că a fost violent cu rudele unei paciente | VIDEO

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări în cazul unui medic, acuzat că a lovit ruda unei paciente, întâmplarea având loc în Spitalul Pucioasa. Şi bărbatul care acuză medicul are dosar penal pentru ameninţare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1294 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele unui medic din Dâmboviţa, acuzat că a fost violent cu rudele unei paciente | VIDEO

Dosar penal pe numele lui medic din Dâmboviţa, acuzat că a fost violent rudele unei paciente

Bărbatul care susţine că a fost lovit de medic povesteşte, vineri, pe o reţea de socializare, că a fost agresat de medic în spitalul Pucioasa.

“M-am prezentat la urgenţa Spitalului Orăşenesc Pucioasa cu bunica soţiei mele (...). Prezenta dureri acute abodminale. Doamna de garda de la urgenţe i-a făcut o perfuzie cu glucoză şi algocalmin. După ce s-a terminat perfuzia mi-a recomandat să o iau acasă că analizele de sânge sunt bune şi că nu prezintă niciun risc. La insistenţele noastre s-a hotărât să o vadă şi un chirurg”, scrie bărbatul.

Soţia bărbatului s-a dus cu bunica la controlul chirurgical, la etajul unu al spitalului. Potrivit acestuia, medicul le-ar jignit pe cele două femei, iar soţiei i-ar fi spus: “Copilul tău o să iasă un handicapat!”, femeia fiind însărcinată.

Bărbatul povesteşte că a fost strâns de gât de medic şi lovit cu pumnii.

“Am deschis uşa la primul cabinet de pe palier, acolo era dânsul, când m-a văzut a ieşit la mine violent, m-a strâns de gât şi a început să dea cu pumnii în mine, în zona feţei. Eu am pus mâna din instinct la cap, el a continuat să mă lovească, provocându-mi la nivelul palmei dreapta, partea dorsală, escoraţii ale pielii şi contuzii la antebraţul stâng. De asemenea a încercat să o lovească pe soţia mea cu piciorul în abdomen ştiind că este însărcinată”, mai scrie bărbatul.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, după incident atât ruda pacientei, cât şi medicul au sesizat incidentul. În cazul doctorului, oamenii legii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, iar în cazul rudei a fost întocmit dosar penal pentru ameninţare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici