DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: DIICOT a reţinut 20 de persoane, între care trei directori de bănci, doi notari şi doi evaluatori

DIICOT i-a reţinut pe Ioan Creştin şi Marius Locic în dosarul fraudelor bancare, pe lângă aceştia mai fiind încarceraţi, pentru 24 de ore, trei directori de bănci, doi notari şi doi evaluatori, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1135 afișări
Imaginea articolului DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: DIICOT a reţinut 20 de persoane, între care trei directori de bănci, doi notari şi doi evaluatori

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: DIICOT a reţinut 20 de persoane, între care trei directori de bănci, doi notari şi doi evaluatori (Imagine: Alexandru Solomon / MediafaxFoto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au emis 20 de ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore, şi 21 de ordonanţe de obligare de a nu părăsi ţara, pentru 30 de zile, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, printre persoanele care au fost reţinute se numără Marius Locic, Ioan Creştin, trei directori de bancă, două notăriţe şi doi evaluatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici