Două maşini de poliţie, lovite pe Autostrada Bucureşti-Piteşti/ Şoferul de 19 ani s-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 19 ani, care obţinuse permisul în urmă cu şase luni, a lovit vineri seară cu maşina două autospeciale de poliţie venite la un accident şi un alt autoturism pe A1, sensul către Piteşti, un poliţist fiind rănit şi dus la spital, anunţă Poliţia Română.

1357 afișări
Imaginea articolului Două maşini de poliţie, lovite pe Autostrada Bucureşti-Piteşti/ Şoferul de 19 ani s-a ales cu dosar penal

Două maşini de poliţie, lovite pe Autostrada Bucureşti-Piteşti/ Şoferul de 19 ani s-a ales cu dosar penal

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române au transmis că vineri seară, la ora 21:55, un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Giurgiu, care îşi luase permisul de conducere în urmă cu aproximativ şase luni, a condus o maşină pe Autostrada 1 Bucureşti- Râmnicu Vâlcea, pe sensul către Piteşti, iar la kilometrul 12, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a lovit o autospecială de poliţie, aflată pe banda de accelerare, după care a lovit în partea din spate şi o altă autospecială de poliţie, aflată tot pe banda de accelerare.

Cea de-a doua autospecială de poliţie a fost proiectată într-o maşină aflată pe aceeaşi bandă, care fusese implicată într-un accident rutier.

După ce a lovit cele două autospeciale de poliţie, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a acroşat şi un alt autovehicul condus regulamentar, pe banda a doua, de către un bărbat.

Un agent de poliţie, care se afla într-o autospecială, a fost lovit şi ulterior transportat la Spitalul Universitar, pentru îngrijiri medicale. Poliţistul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor şi a fost externat deja.

Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cele două autospeciale de poliţie se aflau pe banda de accelerare, cu luminile giratoare în funcţiune, veniseră pentru a face cercetarea la faţa locului a unui accident rutier.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici