Două maşini, distruse de un copac prăbuşit în Sectorul 6

Două autoturisme au fost avariate aproape în totalitate, miercuri seară, de un copac cu rădăcinile putrede care s-a prăbuşit pe Aleea Dumbrăviţa din Sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

134 afișări
Imaginea articolului Două maşini, distruse de un copac prăbuşit în Sectorul 6

Două maşini, distruse de un copac prăbuşit în Sectorul 6 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Copacul a distrus două autoturisme marca Opel, respectiv Fiat, şi a avariat uşor alte două.

În urma prăbuşirii acestui arbore, circulaţia pe Aleea Dumbrăviţa a fost blocată temporar.

Pentru scoaterea copacului de pe carosabil au intervenit pompierii ISU şi angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici