Două persoane au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu izbucnit în Buzău

Două persoane au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce o casă din localitatea Vadu Paşii din judeţul Buzău a fost cuprinsă de flăcări, cauza incendiului nefiind încă stabilită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1232 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu izbucnit în Buzău

Două persoane au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu izbucnit în Buzău

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Vadu Paşii.

Focul a cuprins aproximativ 50 de metri pătraţi din locuinţă. La faţa locului au acţionat două echipaje de stingere şi un echipaj SMURD.

Două persoane au fost găsite carbonizate.

„În urma incendiului de casă de la Vadu Paşii au rezultat două victime carbonizate, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 48 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici